Selecteer een pagina

Het kiezen voor een verhoogd eigen risico kan uw verzekeringen goedkoper maken. De verhoging resulteert namelijk in korting op uw premie. Het verhogen van uw eigen risico brengt wel risico’s met zich mee als u toch onverwachte kosten heeft. Maak daarom een weloverwogen beslissing op basis van uw verleden en financiële situatie.

We raden aan het eigen risico alleen te verhogen als u weinig schade heeft gehad de afgelopen jaren en u niet boven uw eigen risico bent gekomen. Het is belangrijk om van tevoren te kijken naar uw huidige financiële situatie om zeker te zijn dat u schadekosten op kunt vangen.

Bij sommige verzekeraars is het ook mogelijk om het eigen risico af te kopen. U kiest dan voor een hogere premie en heeft daardoor geen eigen risico. Dat houdt in dat de volledige schade wordt vergoed, maar de verzekering duurder is.

Benieuwd naar de gratis en vrijblijvende Verzekeringscheck?
Onze adviseurs staan u graag te woord. Omdat elk bedrijf anders is, biedt LTO Verzekeringen maatwerk. Vanuit onze expertise en jarenlange ervaring in uw branche kunnen wij u vakkundig adviseren. Bent u benieuwd wat LTO Verzekeringen voor u kan betekenen? Neem dan contact op via 023 – 520 15 16 of vul het contactformulier in.